Ett urval enbart ....

  • Vardagar serveras 3 varmrätter mer eller mindre olika varje dag, bl a mycket kött- och fiskgrytor. På helgerna finns också någon varmrätt på menyn
  • Efterrätter
  • Glass
  • Öl och vin

Meny

  • Burek en filodegspaj med spenat och fårost (dagligen)
  • Smörgåsar (dagligen)
  • Ciabatta med hummos, ruccola och tomat
  • Ciabatta med ost, skinka dijonmajonäs
  • Ciabatta med ägg och kaviar
  • Ciabatta med leverpastej och gurka
  • Ciabatta med rostbiff och pepparrotskräm
  • Ciabatta med salami, fetaost eller brie
  • Ceasarsallad med kyckling
  • Dill- och limemarinerade kräftstjärtar med advokado
  • Pankakor med jordgubbsylt
  • Olika pajer med vaniljsås
  • Bullar och muffins
  • Tårtor

02 april 2008

 



W3Counter Web Stats