Skaffa snygga menyer till din restaurang

Det finns mycket att ta i beaktande för restaurangägare för att få till ett fungerande koncept. Menyerna på en restaurang är något alla gäster tar del av vid sitt besök. Snygga menyer kan höja helhetsintrycket på en restaurang. Vill du uppdatera dina menyer välj något passande här.

Korrekturläs menyn

Många gäster på restauranger stör sig på hur menyerna är skrivna. Stavfel och andra missar bör restaurangägaren undvika för att ge ett seriöst intryck. Idag är det också allt vanligare att använda sig av engelska uttryck på menyn, något som många inte uppskattar.

Håll menyn stilren och skriv den på olika språk istället för att blanda ihop dem. Genom att ta hjälp av ett företag eller vänner och bekanta kan restaurangägare få hjälp med korrekturläsningen innan menyn trycks.

Digital meny

I dagens digitala samhälle har det blivit allt vanligare med digitala menyer på restauranger. Snabbmatsställen har länge använt tavlor där du kan välja vad du vill äta genom att trycka på skärmen. På en digital meny är det också lättare att lägga in mer information om maträtterna.

Pappersversioner av menyer har begränsat med utrymme medan du digitalt kan lägga till ytterligare informationssidor. För kocken underlättar det också eftersom kunden själv kan lägga till allergiinformation och specialdieter.